MEGHÍVÓ

Kedves Barátunk!

A Városmajor 48 Irodalmi Társaság Alapítvány azzal a céllal jött létre, hogy alkotó műhelyt, szakmai fórumot teremtsen a kortárs magyar írók, költők, műfordítók és kritikusok számára, akik egyaránt magukénak vallják Európa és a nemzeti kultúrák alapértékeit, az emberi méltóság és a társadalmi előítéletektől mentes szolidaritás gondolatát, megbecsülik és segítik egymás alkotó irodalmi munkásságát. Azok számára, akik hazánk helyét Európában látják. Ebből a célból író-olvasó találkozókat, felolvasóesteket is rendezünk, ahol az olvasók találkozhatnak a kortárs magyar irodalom kiemelkedő személyiségeivel, első kézből tájékozódhatnak legújabb műveikről, ugyanakkor megismerkedhetnek fiatal tehetséges művészekkel. Évente egy alkalommal életműdíjat is adományozunk.

A Kuratórium a Városmajor 48 Irodalmi Életműdíjat első alkalommal, 2018-ban Spiró Györgynek ítélte oda.

Az Alapítványunk által adományozott elismerést 2019-ben

Végel László,

Kossuth-díjas írónak

november 24-én, vasárnap 17:00 órakor adjuk át

a Haris Parkban.

(1022, Budapest, Marczibányi tér 6-7.)

Közreműködnek:

A Budapesti Vonósok,

Takács Ferenc, irodalomtörténész.

Az est házigazdája:

Tunyogi László,

a Kuratórium tagja.

A rendezvény helyszíne: Haris Park (1022, Budapest, Marczibányi tér 6-7)

Időpontja: 2019.11.24, vasárnap, 17:00

A részvétel regisztrációhoz kötött. A helyszínen személyenként 1,000 forint támogatást gyűjtünk, amellyel az Alapítvány további tevékenységét segítik.

Kérjük, hogy részvételi szándékát legkésőbb 2019. november 22. (péntek) 17:00 óráig jelezze a varosmajor48alapitvany@gmail.com e -mail címen!

Várjuk szeretettel!

Vörös T. Károly

A Kuratórium elnöke